Gravity Film Online Subtitrat Romana 2013

Gravity Film Online Subtitrat Romana 2013

Gravity Film Online Subtitrat Romana 2013

Gravity Film Online Subtitrat Romana 2013

Gravity online subtitrat este un sci-fi thriller 2013. Premiul Academiei ® câștigători Sandra Bullock și George Clooney stele în Gravity film online subtitrat cu subtitrare in romana, un thriller inima-pounding care te trage în tărâmul infinit și neiertător de spatiu. Bullock joaca rolul Dr. Ryan Stone, un inginer medical strălucit în prima ei misiune de transfer, cu astronautul veteran Matt Kowalsky (George Clooney), în comanda de ultimul său zbor înainte de culcare.

Dar pe o spacewalk aparent de rutină, un dezastru. Serviciul de transfer este distrus, lăsând Stone si Kovalsky complet singur, legat de nimic, dar reciproc și scape în beznă.

Tăcerea asurzitoare le spune că au pierdut orice legătură pe Pământ … și orice șansă de salvare. Ca frica se transformă în panică, fiecare gură de aer mănâncă departe la ceea ce pic de oxigen este plecat. Dar singura modalitate de origine poate fi de a merge mai departe în întindere terifiant de spațiu.

Gravity film online Data lansării: 04 octombrie 2013 – Statele Unite ale Americii

Gravity Film Online Subtitrat Romana 2013 ce este tradus in romana pe blogul nostru de seriale si filme online poate fi vizualizat de o calitate excelenta (dvdrip, bluray) prin simpla apasare a butonului play.