Non-Stop Online Subtitrat HD 2014

Non-Stop Online Subtitrat HD 2014

Non-Stop Online Subtitrat HD 2014

Non-Stop Online Subtitrat HD 2014

Non-Stop online subtitrat este un thriller de acțiune film de mister 2014. Non-Stop film online subtitrat romana urmareste povestea a SUA șerif federal aer Bill Marks (stea cu Liam Neeson), care lucrează la bord la zbor internațional transatlantic de la New York la Londra, la 40.000 de metri în aer.

El primește o serie de mesaje text de amenințare printr-o linie securizată, cerând ca el informează guvernul SUA să transfere 150 milioane dolari într-un cont bancar din afara țării.

Transferul trebuie să fie făcut în următoarele douăzeci de minute altfel pasagerii vor fi uciși. Guvernul descoperă că mareșalul aerului federal american este proprietarul de cont bancar. De asemenea, la bordul zborului o bombă este descoperit.

Toate cablurile punctul de a Bill Marks, care este considerat hijacker. Acum, trebuie să dovedească nevinovăția și pentru a proteja toți în același timp.

Non-Stop Online Subtitrat HD 2014 ce este tradus in romana pe blogul nostru de seriale si filme online poate fi vizualizat de o calitate excelenta (dvdrip, bluray) prin simpla apasare a butonului play.